SAHABat..

Friday, December 17, 2010

whatever~!!!

Bismmillahirahmanirahim...

Aku adalah FULLTIME student di USM
Aku juga adalah PARTTIME home tuition Add Math di Kelantan...





Ini adalah soklan yang dibawa balik as homework aku tuk cari jawapan...
Haha kes malas nak salin balik..
just snap dengan camera hp...





Owh.. maaflah kalo quality tak berapa baik..
camera hp tak de mega pixel pun...
cap ayam nyer...
hahaha...





Ada sesiapa yang nak tolong selesaikan???
hahaha...
aku dah puas buat semula jalan kerja..
tak dapat seperti jawapan yg diber pulak..
nak kena pikir balik..
jalan penyelesaian...


Hahaha...
tak pun ade sesiapa nak hadiahkan camera ke..
hp baru yang ade camera megapixel smpai 8 ke...
as xmas gift tuk aku ker...
wahhhh.....
demand lebih...

Pffttt...
dah .. g siapkan keja...
next post..
aku sempat berkarya sajak..
padahal student sebelah aku tgh siapkan latihan..
sbb aku tgh nak maintainkan momentum minda..
sbb ketika itu badan sedang penat..
hormone tidak stabil....
minda sedang lesu..

Bagaikan lari tidak cukup tanah..
bernafas tidak cukup oksigen..

Maafkan aku wahai labmate ku..
huhu...

5 comments:

  1. nk suruh selesaikan yg no berapa? yg bulat tu ke?

    ReplyDelete
  2. melor: aah... yg bulat tuh..
    Eric Bana: memanglah kacang... haha

    ReplyDelete
  3. aiseh..cekgu pun xleh nak solve, mcmana nie? hehe

    ReplyDelete