SAHABat..

Saturday, September 20, 2014

Tuition Add Maths



Salam sejahtera semua...
Dah berhabuk dan bersawang pun blog ni...
Huhu...

Ajar budak tuition memang dah biasa.. 
Dari darjah 1 hingga lah seusia form 5..

Mostly subject add maths, maths and biology..
InsyaAllah boleh ajar...

Yang Darjah 1 tu kekadang kena ajar Bahasa Melayu...
Pasanglah lagu kanak-kanak dari youtube.. 
Ada sari kata.. boleh nak ajar membaca... :)

Kelas Add Maths ni adalah tuition asrama form 4..
Not bad gak.. especially budak mechanical.. 
Actually budak awam lagi pandai...
Budak engineering ni pandai...
Happening...
Rasa bahagia dan happy je ajar mereka...
Haha...




Combine kelas antara budak perdagangan (semua perempuan) dan electrical (kebanyakkannya lelaki).. memang arahkan mereka ni perempuan duduk belakang.. lelaki duduk depan..
kalo solat berjemaah pun lelaki depan kan? hewww hewww hewww...



Hmmm... form 4 ni budak lelaki baru nak matang... Berbeza lelaki dengan perempuan.. perempuan beriya nak bergambar... lelaki plak... hmmm... pemalu.. haha



All girls.. Student perdagangan dan mechanical... Yuppss.. ada seorang student ni remind of me masa time sekolah dulu.. laju je nak tanya soalan.. dan laju je nak jawap soalan.. haha... nak attention dari cikgu.. Opppsss... bocor sudah time sekolah macam mana :P


Ok... InsyaAllah akan rajin nak post pasal kerjaya sebagai guru...
Sekarang ni kerja as guru sementara dapat kerja permenant...
Seronok ajar budak sekolah.. hehe...
Tapi ada cabarannya jugak..

Owhh... budak sekarang dorang bersosial guna we chat...
haha...
teringat zaman friendster dulu :P

Semoga saya dimurahkan rezeki dipermudahkan urusan kerja... Amin...

No comments:

Post a Comment