SAHABat..

Monday, May 20, 2013

Bubble Cafe - Kota Bharu

Salam sejahtera..
Kalo nak makan sesuatu yang sejuk.. 
boleh lah singgah kat Bubble Cafe di Kota Bharu..
Semalam selepas makan malam di Restaurant Wau... 
Kami terus ke Bubble Cafe sebab nak makan dessert yang something sweet... 
dekat je dari Restaurant Wau...
Sambil borak tak ingat dunia.. 
haha... girls... :P


  

Rainbow Ice cream.. sekali saya menyesal lah plak.. 
sebab ais cream boleh je makan tak mana-mana tempat.. 
kemudian order lain plak... haha




Smoothy Pink Guava tak silap... 
sedap dan manis.. 
kena ada air masak.. haha... 
memang tak boleh jadi orang kelantan :P... 
kena minum air masak yang suam untuk hilangkan rasa manis ni...
manis leting.. bak orang kelantan kata.. hehe




Ni adalah menu yang paling direkomen.. 
tak ingatlah plak namanya sebab macam panjang je.. haha...
yang warna coklat tu adalah keladi (yam).. sedap gak!!!




Ni adalah mangoes... 
sedap!! sebab buah adalah fresh dan manislah juga...




Ni plak adalah strawberry.. 
alaaahhh sorry gambar yang dah dijamah.. 
tak de gambar sebelum diusik.. 
sebabnya sedang sibuk posing dengan air ni... 




Haha... besar kot botol dia... dan yang penting comel!!!
muka penat.. 
sekian laporan makan malam semalam.. 
amacam nampak best tak? 
maka mari lah cuba!!! 

No comments:

Post a Comment