SAHABat..

Thursday, May 26, 2011

Aci tak? ...T_T...




Aci tak? Kalo nak minta duit sara diri dari adek yang baru berkerja?
Urrrggghhhhh.... dilema sungguh diri ini...
Urrrgghhhhhh....

Dia gaji besau tapi pakai scuter dan eden tak bergaji kena pakai keto...
Urggghhhhh....

Belum apa-apa lagi eden dan merunggut camni.. tak de duet...
Urgghhhh....

Benda ni kena banyak bersabau yer..
Rezeki ada je kat mana-mana...

En Haris pun tak berani nak bagi job tuition sangat kat eden sebabnya..
eden pun tak sure baper lama eden ada di kelantan ni....
Just memotivasikan diri bahawa diri ini akan writting kat Melaka bulan Julai..

Padahal bulan June punya lah banyak agenda-agenda besau kena settle...
Urggghhhhh....

Sabau ekh...
Urggghhhh....

2 comments:

  1. Sabaq, yakni sabar...
    Patient, yakni patient...
    =)~

    ReplyDelete
  2. yeah... sabau.. ...T_T....
    thanks

    ReplyDelete