SAHABat..

Monday, May 30, 2011

F.R.U.S.T




Dear diary,

Pagi tadi jumpa Co-SV Prof Madya Dr Shaharum, ambik mandat jap.. huuu
Then nyatakan hasrat tuk writing kat Melaka. Tak nak writing kat Kelantan.
Tapi kan diary, huuuu.... beliau tak benarkan dan suruh writing kat Kelantan. Jangan writing kat Melaka.

Macam mana ni diary? Saya frust ni dan risau ni..
Kan best kalo writing kat Melaka. Tak yah bayar duet sewa rumah.
Rasa macam nak berumah kat post grad room je... Tak yah bayar duet sewa rumah.

Then dah message En Haris harap dapat job sebab kena writing kat Kelantan lah...
Huuuu.....

Macam mana ni diary? .....O_o.....

4 comments:

  1. saya doakan semoga perjalanan saudara dipermudahkan... amin ...^^...

    ReplyDelete
  2. comel betul budok kecik kat bawah tu feras. bainah...jgn nanti bulan depan i tgk ada 1 almari baju kat surau...

    ReplyDelete
  3. lor... i pikirkan i yg comei :P
    hahaha...
    huuu.... i nak sgt writing kat melaka~

    ReplyDelete