SAHABat..

Sunday, April 8, 2012

Thesis dan PhD




Selagi tak settle thesis MSc dan tak viva..
tok sah nak beranggan nak buat PhD!!!!


Nak apply bagai tempat buat PhD!!!
thesis dan lab work pun still terkuntang-kanting nak
beranggan buat PhD kat oversea bagai...


Porahh!!!!
puas hati aku!






nah facepalm!!

4 comments:

  1. ada niat tu pun dah bagus dah. insyaAllah jadi motivasi pada diri sendiri :). banyak lagi ke nak siapkan tesis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah dah siap 1st draft..
      InsyaAllah akan dipermudahkan...
      hehe

      thanks kak nadiah! :D

      Delete
  2. Replies
    1. Dah abes dah..
      entry ni bukan ditujukan tuk saya...
      hahaha... (gelak jahat :P)

      orang laen...(rahsia!!)
      bukan tuk pojan gak!

      Delete